donderdag 22 juli 2010

--> Lees de denkwijze van de joden

Assalaamu alaykoem warahmatullah beste broeders en zusters,

Hierbij kopieer ik een stukje tekst van een jodin.
Ik ben met haar in gesprek gegaan over hoe haar geloof in elkaar zit.
En ik ben om eerlijk te zijn een beetje geschrokken van de denkwijze.
Vandaar dat ik het ook met jullie wil delen.
In de hoop dat we leringen eruit trekken.


Allaah beveelt ons om fitna te zaaien tussen de ongelovigen(=niet-joden) opdat ze verdeeld worden. In hun verdeeldheid vinden wij rust zegt Hij in de Torah en Talmud. Wanneer ongelovigen een eenheid vormen, dan kunnen zij een gevaar vormen voor de gelovigen(Joden) omdat zij hen moge Allaah het verhoeden hun ogen op de gelovigen kunnen richten. Dus daarom beveelt Allaah ons via de rabbijnen om tijd te doen verliezen door nutteloze twist aan te wakkeren tussen goyim



Jullie Joden worden mensen genoemd, maar de niet-joden zijn geen mensen. Ze zijn beesten en bijgevolg gelden normen en waarden die men jegens een mens verschuldigd is niet voor hen tenzij er een gevaar bestaat dat zij tegen het Joodse volk zullen keren en daarom moet men geveinsheid toepassen.." (Talmud: Baba mezia, 114b)

Al heeft De Heilige geprezen is Hij de niet-jood geschapen, blijven zij toch beesten in een menselijke gedaante. Het past een Jood niet om gediend te worden door een beest. Daarom zal hij gediend worden door beesten in menselijke gedaantes." (Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855))

Heb geen medeleven met hun, want het is gezegd: (Torah Deuter. VII, 2): Heb geen genade met hen." (Hilkhoth Akum X, 1))


Als het mogelijk is voor een Jood om hen (niet-joden) te misleiden door zich als een aanhanger van hun geloof of filosofie voor te doen, mag hij dat doen. G'd zal hem zegenen in zijn handelingen" ( Talmud Iore Dea (157, 2 Hagah)


De mensen van de aarde zijn afgod-aanbidders, en het staat over hen geschreven geschreven: Laat hun weggevaagd worden van het aardoppervlak." (In Zohar I, 25a)



Oops! Val door de mand Allaah is Getuige dat ik de waarheid zeg. De reden waarom wij de islam niet volgen is uit haat en afgunst omdat de laatste Boodschapper niet uit ons is voortgekomen. Allaah zwoer plechtig in de Torah en voorwaar Hij houdt altijd aan Zijn Woord dat indien we in Hem geloven en alle Boodschappers geloven dat Hij ons boven de volkeren zal bevoorrechten en ons het Boek en het Schrift tot het laatste Uur zal doen beërven en Leiderschap(imamaat) over de volkeren in de zin van dat wij Getuigen zullen zijn over hen en hen moeten oproepen om Allaah alléén te aanbidden. Maar helaas hebben we niet aan Zijn Verbond gehouden doordat we uit arrogantie onze eigen profeten doodden en zelfs de Messias die naar ons gezonden werd en daarom is Allaah vertoornd over ons en heeft Hij ons over alle volkeren verstrooid en het Heilige Land van ons afgenomen en de Godsdienst aan een ander volk doen beërven die wel godsvruchtig is. Daarom haten we moslims meer dan andere volkeren. Elke keer als een moslima zie met lange wijde kledij en hoofddoek en haar gezicht die straalt vanwege de tevredenheid van haar Heer stik ik in mijn jaloezie.



Mijn reactie:
''Dus uit jaloezie haat je de moslims.
En je weet dat de islam wel de waarheid is.

Hoezo word je dan ook niet van diegene die de laatste boek hebben ontvangen?
En die stralen vanwege de tevredenheid van de Heer.''


Omdat we neerkijken op Arabieren. Een Jood zal nooit een Arabier volgen. Daarvoor is de gevoel van trots te hoog.