zondag 9 mei 2010

Je schoonheid...

Verzwak niet en treur niet jullie zullen zeker overwinnen .. (Qs Aali-Imraan 3:139)


Met je schoonheid ben je beter dan de zon, met je moraal ben je meer verheven dan muskus, met je bescheidenheid ben je edeler dan de volle maan, met je mededogen ben je heilzamer dan regen.
Dus behoud je schoonheid met geloof, je rust met tevredenheid, je kuisheid met Hijaab. Onthoud dat je versiering niet goud, zilver of diamanten is, maar de twee raka'aat bij fadjr, dorst hebben als je voor voor Allah, verborgen liefdadigheid waarvan niemand weet Allah Hij, hete tranen die zonden wegwassen, een lange teraardewerping ontstaan uit pure overgave aan Allah, verlegenheid tegenover Allah als de neiging het slecht te doen je overweldigt.
Kleed jezelf met de kleding van taqwa(godvrezenheid) want jij bent de mooiste vrouw ter wereld, zelfs als je kleren armzalig zijn.
Kleed jezelf met het kleed van bescheidenheid, want jij bent de mooiste vrouw van de wereld, zelfs als je blootsvoets bent.
Kijk uit voor het leven van betoverende, immorele, ongelovige vrouwen wat zij zullen de brandstof zijn waarmee het vuur van de hel zal worden gevoed:

Niemand zal daar binnentreden( en de kwellingen daarvan moeten ondergaan) behalve de meest verdoemde (Qs Al-Layl 92:15).



Waar je ook gaat en duisternis in je leven ontmoet
Wat je dan moet doen is het licht in jezelf ontsteken.